Shortgolf Design

SHORTGOLF DESIGN

Over Shortgolf Design

Shortgolf Design is opgericht door Johan van Houdt; zelf een enthousiast golfer en als Baancommissielid actief op golfbaan de Compagnie in Veendam (GR). Zijn passie voor golf en zijn jarenlange ervaring in het onderhoud, aanpassing en upgrading van bestaande golfbanen, zowel aan aannemerszijde als aan opdrachtgeverszijde, garanderen resultaatgerichte oplossingen.

Werkwijze

Bij Shortgolf Design staan de persoonlijke wensen en eisen van de opdrachtgever altijd voorop. Samen met u worden de diverse mogelijkheden doorgenomen op basis van de door u gestelde criteria en uw budgettaire ruimte. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele latere uitbreidingswensen en -mogelijkheden. Shortgolf Design verzorgt tevens de besteksomschrijving, begroting en aanbesteding, voert desgewenst de contractonderhandelingen en begeleidt de aanleg tot en met de eindoplevering.

Optimalisatie en reconstructie

Shortgolf Design stelt reconstructie/modificatie voorstellen samen voor golfbaanonderdelen zoals greens, oefengreens en driving ranges. Ook in het renoveren van baanonderdelen zoals drainageverbetering en waterbeheersingsplannen, zijn aansprekende resultaten geboekt.

Met de ruime ervaring van Shortgolf Design in contractvorming en projectbegeleiding voor zowel aanleg als baanonderhoud kunt u als opdrachtgever aanzienlijk besparen.

- N I E U W S -


Klik om de foto te vergroten.


Een shortgolfbaan of PAR3 baan realiseren voor uw project in het buitenland? Shortgolf Design adviseert u graag. Bel voor meer informatie:

+31 (0)598 62 61 47Designed by The Flowerkitchen
  ENGLISH   |   DISCLAIMER